Thursday, November 15, 2012

Puojd Theatrical

Tričko Zubatá
Rubrika Puojd look sa tento krát vybrala do divadla. Na doskách, ktoré znamenajú svet, sa nám predstavila mladá herečka Dominika Zeleníková, ktorá si popri štúdiu herectva na Vysokej škole múzických umení stihla zahrať napríklad aj vo filme Anjeli.

My sme si na nej vyskúšali novú sukňu Polárka a overenú klasiku, tričko Zubatá. Po fotení sme si Dominiku užili v predstavení Skúška od Arnošta Goldflama, ktoré prináša vtipný pohľad do zákulisia divadla.

Ak máte chuť zájsť do divadla, tak Vám toto predstavenie vrelo odporúčame. Najbližšie ho môžete vidieť v nedeľu 18.11. v Stupave v Kine X, alebo 12.12. v Bratislave v Divadle Lab.

///

This time Puojd Look wandered off into theatre. On the stage we met with young actress Dominika Zeleníková, who is a student of Academy of Performing Arts and you could see her for example in the Slovak movie Angels.

Dominika tried on the new skirt Lode star and the T-shirt Jaggy. After the photo-shoot we enjoyed Dominika’s performance in the play Skúška by Arnošt Goldflam.

If you would like to go to a theatre, we would gladly reccomend the show. You can see the show this Sunday 18th November in Stupava’s Kino X, or on 12th December in Bratislava in Divadlo Lab.

Tričko Zubatá / Legíny Klásky

Sukňa Polárka

Sukňa Polárka


No comments:

Post a Comment